Consultancy op het gebied van “slim werken en slim reizen”.

“Het nieuwe werken” is de nieuwe benaming voor wat in de jaren 90 al begon te ontstaan: Plaats– en tijdonafhankelijk werken, mogelijk geworden door met name de ontwikkelingen op het gebied van ICT.

Sinds ca. 1996 heeft CDH met de problematiek rondom dit fenomeen ervaring opgedaan, en is de DGA overtuigd en enthousiast “keten-mobilist” en “flexwerker”.

 

 

Slim werken slim reizen

Concept Development Holland BV

 

Consultancy voor Achmea/Workaway

Diverse consultancy opdrachten voor het Workaway platform, wat klanten van Achmea ondersteunt bij het “slim werken slim reizen”, in samenwerking met Syndesmo.

 

 

Ontwikkeling Smart Work Approach

Ontwikkeling van een methode (‘Smart Work Approach’) waarmee  werknemers die ‘nieuw werken’ en hun leidinggevenden op een eenvoudige manier inzicht houden in activiteiten en voortgang, door op een slimme manier bestaande gegevens te integreren.

 

 

Ontwerp processen Mobility mixx

Conceptontwikkeling en requirementsspecificatie voor nieuwe dienstverlening voor zakelijke mobiliteit, Mobility mixx (www.mobilitymixx.nl).

 

 

Initiatief nemen voor Denktank Forum Zakelijke Mobiliteit

Medeoprichter en lid van ‘denktank’ Forum Zakelijke Mobiliteit, met vertegenwoordigers van o.a. het Ministerie van Verkeer & Waterstaat, Connexxion, Dynavision, NS en NOVEM. Projectleider ‘Keuzeboek Zakelijke Mobiliteit’, een aanpak waarmee werkgevers werkgerelateerde verplaatsingen optimaal kunnen organiseren.

 

 

Ontwerp budgetregeling Origin

Architect van de nieuwe vervoersregeling binnen Origin, waarbij als één van de eersten een keuzepakket binnen een vervoersbudget werd aangeboden aan de medewerkers.