Persoonlijke reisadviezen en analyses van forensverkeer.

CDH heeft software ter beschikking om met input van de bekende planner van 9292OV ‘persoonlijke reisasviezen’ te genereren. Daarin worden alle reismogelijkheden van een forens naast elkaar getoond, zoals die met de auto, OV, OV met fiets als voortransport, OV met auto als voortransport, OV met bedrijfsshuttlebus als natransport etc, al naar gelang de specifieke omstandigheden.

Daarbij wordt rekening gehouden met de tijdvensters waarbinnen de forens op zijn werk moet zijn, de aansluiting van heen– en terugreis qua abonnement, eventuele vertragingen door files en wegwerkzaamheden, een weging tussen reistijd, kosten, nuttig te gebruiken reistijd, aantal overstappen etc.

De forens ontvangt dit in een uitgebreide e-mail met evt. bedrijfsspecifiek opmaak en toelichting.

Met de gegevens in de reisadviezen kunnen analyses worden gedaan  van de reistijden van medewerkers, of het OV een alternatief is, hoe interessant een eventuele nieuwe halte of verbinding is etc.

Forensverkeeranalyse 

Concept Development Holland BV

 

Uitgeven reisadviezen

Uitbrengen van ruim 100.000 reisadviezen aan individuele forenzen in het kader van een aantal bereikbaarheidsprojecten van Rijkswaterstaat en het project Schiphol Forenskaart.

 

 

Uitvoeren analyses

Een groot aantal analyses, zoals onderzoeken van de voordelen van de nieuwe doorsteek voor de bus op bedrijventerrein Kronenburg in Amstelveen en de haalbaarheid van een Aqualiner-verbinding tussen Almere Haven en Amsterdam.